skip to Main Content
06-43166065 na 18.00 uur
info@fraternitas.nl
Gymnastiekvereniging Fraternitas te Utrecht

Contributie

Beste leden van Fraternitas,

Misschien vraag je je af waarom je een factuur van Fraternitas hebt ontvangen, terwijl alle trainingen zijn gestopt? Een terechte vraag die een serieus antwoord verdient. Daarvoor kunnen wij als bestuur drie redenen geven:

  1. Ondanks dat er op dit moment niet geturnd kan worden en de acrolessen ook niet doorgaan, moeten wij als vereniging wel onze bondscontributie aan de KNGU afdragen. We krijgen weliswaar korting op de bondscontributie, maar betalen moeten we.
  2. Zoals jullie wellicht weten is het ongelofelijk lastig om trainers te binden aan onze club en goed gekwalificeerde nieuwe trainers aan te trekken om alle lessen door te laten gaan. Dit heeft er al een aantal keer toe geleid dat we lessen moesten opheffen, omdat er geen trainer was. We zijn dan ook heel blij met de inspanningen en betrokkenheid van onze huidige trainers. Zij zijn enorm belangrijk voor ons en nog meer voor jullie. Daarom willen we hen doorbetalen in deze turn- en acroloze periode. Als blijk van waardering en de hoop dat zij, ook na de anderhalve meter samenleving, bij onze club zullen blijven.
  3. Veel verenigingen heffen de reguliere contributie. Dat doen wij niet. Wij heffen slechts de bondscontributie en de basiscontributie, in totaal € 21 om de grootste kosten te dekken. Zo verdelen we de pijn.

We rekenen op jullie steun en begrip. De komende periode zullen we kijken hoe verder wat betreft trainingen etc (onze mogelijkheden hierin zijn uiteraard afhankelijk van de maatregelen die door de overheid bepaald worden). We houden jullie op de hoogte. Rest ons jullie verder veel sterkte te wensen in deze bizarre tijden, let een beetje op elkaar en blijf gezond.

Namens het bestuur

Back To Top
X