skip to Main Content
06-43166065 na 18.00 uur
info@fraternitas.nl
Gymnastiekvereniging Fraternitas te Utrecht
Geef Je Nu Op: Fratweekend 16+

Geef je nu op: Fratweekend 16+

Hallo Fratters!

 

Wellicht heb je het al vernomen op les, op Facebook of op de website: Dit jaar is er weer een Fraternitas Weekend voor alle turn(st)ers en vrijwilligers van 16 jaar of ouder! De eerste enthousiastelingen hebben zich al aangemeld en we hopen natuurlijk dat jij er deze keer ook (weer) bij bent! De locatie is al bekend en over de activiteiten wordt door de commissie gebrainstormd. Wat we ook doen het is altijd een feest met z’n allen! Zoals vorige weekenden worden er activiteiten georganiseerd, maar is er ook genoeg ruimte om zelf in te vullen (haal die spelletjes maar vast uit de kast!). Kortom, een combinatie van gezelligheid, ontspanning, elkaar weer op een andere manier leren kennen en vooral veel lol! Zet de volgende data vast in je agenda:

 

Vrijdag(avond) 3 november tot en met zondag 5 november 2017

 

Het lijkt nog ver weg, maar voor dat je het weet is het zover. Wat we deze editie gaan beleven is natuurlijk weer een grote verrassing. Voor een kleine indruk van vorig weekend, zie de bijgevoegde foto’s. Als je niets wilt missen en achteraf wilt kunnen meelachen dan nodigt de weekendcommissie je bij deze van harte uit om je direct aan te melden via marielle@fraternitas.nl. Er is slechts een beperkt aantal plekken, dus vol is vol!

 

Al met al een weekend om zeker niet te missen. En dat alles voor de prijs van EUR 55,00 per persoon Gelieve dit bedrag na je aanmelding voor het weekend over te maken op:

giro NL65INGB0007392384  t.n.v. C.V.L.O. Fraternitas Utrecht, o.v.v. “Fratweekend 2017” en je naam.

 

Wij hebben er weer zin in!!

 

Jullie weekendcommissie,

 

Kosse, Hilde en Mariëlle

Back To Top
X