skip to Main Content
06-43166065 na 18.00 uur
info@fraternitas.nl
Gymnastiekvereniging Fraternitas te Utrecht

Algemene informatie

Jongens
Vanaf 6 jaar zijn de meisjes en jongenslessen apart. Er wordt dan aan de toestellen gewerkt en dat is voor meisjes anders dan voor jongens. Jongens doen vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rekstok. Eén keer per jaar is er een onderlinge wedstrijd waar alle leden van de vereniging het tegen elkaar opnemen. De wedstrijdkleding kun je ook op deze site vinden.

Heren
Voor de ‘oudere mannen’ binnen de vereniging is er de herenles. Deze les bestaat uit een club gezellige heren/jongeren vanaf 16 jaar waarmee je veel lol hebt.
Voorop staat natuurlijk de conditie en de lenigheid. Ook wanneer je een jaartje ouder wordt is het nog leuk om te turnen.

Lesrooster

Burgemeester Fockema Andreaelaan
woensdag 16:30-17:30 6 – 10 jaar (combinatieles met club extra) Eddy Yarally
eddy.yarally@fraternitas.nl
Nolenslaan 33b
vrijdag 16:30-17:30 4 – 6 jaar Suzanne Ekhart
suzanne@fraternitas.nl
Turnhal (Grebbeberglaan 1)
dinsdag 21:30-23:00 Heren en dames vanaf 16 jaar Eddy Yarally
eddy.yarally@fraternitas.nl

Laatste wijzigingen 22-04-22

Lid worden?

Neem contact op met de desbetreffende train(st)er om te kijken of er plek is en er proeflessen kunnen worden gevolgd. De kosten van de les zijn te vinden bij de contributieregeling.

Onze trainers zullen zo snel mogelijk reageren, maar dit is niet altijd binnen 1 of 2 dagen. Het lesgeven is voor onze trainers een hobby, dus zij doen dat naast hun werk/studie.

De inschrijving als lid gebeurt ook via de train(st)er.

Terug naar boven

Back To Top
X